Entrémattor

Monotone_1200x600_001Torsvikstvätten levererar skräddarsydda helhetslösningar till den privata och offentliga sektorn. Vi sätter färg på din verksamhet med entrémattor som är  anpassade efter era önskemål. Förutom en trevlig innemiljö och en välkomnande entré hjälper våra mattor till att minska smutsintag
och golvslitage.

Torsvikstvätten har en rikstäckande service och distribution. Du hyr entrémattor med ett fast veckopris och jämna bytesintervaller enligt överenskommelse. Vi lägger gärna upp din plan årsvis och du får en helhetslösning allt efter ditt företags unika behov. Låt oss göra det vi är bäst på – att hålla din entré ren och fin.

Torsvikstvätten tillhandahåller entrémattor för alla behov.

Standardmatta för inomhusbruk som finns i flera färger.

Specialdesignad matta för inomhusbruk. En lyxig grå och svart matta med i vävmönster som finns i två färger.

Logotypmatta för inomhusbruk. Du skickar er högupplösta logotyp och vi ordnar resten. Företaget får en helt unik matta med snygg design i valfri färg.

Comfortmatta, en mjuk och behaglig arbetsplatsmatta. Den passar exempelvis verkstad, restaurang, bar och butik. Mattan har avlastande egenskaper som förebygger förslitning och ansträngning av kroppen.

Utomhusmatta för extra utsatta ytor där en skrapmatta utanför dörren är ett passande alternativ. Mattstrukturen klarar av mycket grov smuts och har en väldigt god absorberingsförmåga.

Beställ redan idag!